fbpx

Dekameronlik lavastus seto jutuvestja Feodor Vanahundi kirevast maailmast, kus vaataja ette toodavad teemad varieeruvad maailma loomisest kuni lähiminevikuni.

Jutuvestja Vanahund folkloorsetel lugudel põhinev lõbus lavastus käsitleb inimest kui äärmuseni vastuolulist isendit. Kaasahaaravates lugudes kohtab nii pühamehi, kui ka Jumalat ennast, juute, pappe, trikstereid ning salakavalaid naisi, kelle elutee neile kord naeratab, kord aga vimkasid viskab.

Inimene nähtuna läbi Vanahundi juttude on armastav ja vihkav, töökas ja laisk, alandlik ja alp, vooruslik ja paheline, jumalakartlik ja jumalavallatu, frigiidne ja kiimaline ja veel ja veel ja veel…

Aga inimesed, need oleme Meie.

‘’Vanahunt’’ on katse tungida vanameistri peas pesitsevasse mikrokosmosesse, et see kõigile nähtavaks ja elavaks manada.

Lavastaja: Helena Kesonen
Kunstnik: Mailiis Laur
Dramaturg: Ott Kilusk
Valgustehnik: Chris Kirsimäe
Helilooja: Liisa Koemets
Osades: Artur Linnus, Eduard Tee, Jekaterina Moskalenko, Agur Seim, Kristian Põldma, Martin Tikk, Claus Mootse, Siim Angerpikk ja Joonas Vatter.

Etendus on kahes vaatuses ning kestab kokku 2 tundi ja 15 minutit.

*Alla 12-aastastele lastele mittesoovitatav! Etenduses kasutatakse ebatsensuurseid väljendeid ja käsitletakse teemasid, mis ei pruugi lastele sobida.

Etendused toimuvad 1., 3., 4., 8., 9., 13., 14., 15, 30. ja 31. augustill kell 19.00 Setomaal, Treski Küünis.

 

Piletid Ticketerist